Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ett trygghetspaket som alla borde ha

För de flesta anställda är det idag en självklarhet att få tillgång till gruppförsäkringar via arbetsgivaren. Som företagare måste du dock skaffa den tryggheten själv.

Skulle olyckan vara framme och du saknar ett eget försäkringsskydd kan det drabba dig och din verksamhet hårt. I värsta fall kanske du tvingas lägga ner din verksamhet.

Sveriges starkaste trygghetspaket för dig som är småföretagare

Till dig som är medlem har vi tagit fram Småföretagarnas Trygghetspaket. Det är ett försäkringspaket som ger ett viktigt grundskydd, både för dig som privatperson och som företagare.

Trygghetspaketet består av:
Privatvårdsförsäkring som hjälper dig att snabbt få tillgång till vård – så att du på kortast möjliga tid kommer tillbaka till arbetet. Du garanteras att få träffa en läkare inom 7 dagar.
Olycksfallsförsäkring ger dig ersättning för kostnader du kan få i samband med ett olycksfall. Du kan också få ersättning om du inte blir återställd, så kallad invaliditetsersättning.
Livförsäkring som ger dina efterlevande en ekonomisk trygghet – ett engångsbelopp som betalas ut till dina närmaste om du avlider. Barnlivförsäkringen gäller till 20 års ålder.

Utöka ditt Trygghetspaket!
Du kan även teckna försäkring för dina nära och kära, så som maka/make/sambo och barn. Det finns även möjlighet att öka ersättningsbeloppet på livförsäkringen. Behöver du inte alla delar av Trygghetspaketet går även varje försäkring att teckna separat, men då till andra premier.

Tryggt för både dig, företaget och familjen! [button style=”default” align=”right” href=”/medlemskap/medlemskap-formaner/” title=”Bli medlem – ta hand om dig!” target=”_self” icon=”” icon_align=”left” icon_size=”” icon_style=”” icon_c=”” icon_bc=”” icon_bgc=”” icon_bgc_hover=”” size=”large”]

Premie per försäkrad och månad:
16-39 år 434 kronor
40-54 år 550 kronor
55-59 år 667 kronor
60-64 år 758 kronor

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen