Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #1 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 1 av 45 Dagar On Tour

Småföretagarnas Riksförbund rivstartar sommarturnén “45 Dagar On Tour” i Stockholm på Unika Nöjen som värdar dag 1 av sommarturnén. Mats Eriksson hjärnan bakom “45 Dagar On Tour” intervjuas för att kunna återge sina tankar bakom den planerade sommarturnén. Ackompanjerande artisten och småföretagaren Johan Eriksson flikar in med härlig musik och sin berättelse. Småföretagarnas Riksförbund, Ingrid Ohlson leder som scenvärd och fångar upp gemenskapen och attityden till sommarturnén för att kunna lyfta Sveriges småföretagare med att bland annat intervjua Mathias Ljung från Unika Nöjen och bandet Black Jack.

Småföretagarnas Riksförbund tackar Mathias Ljung och teamet från Unika Nöjen för värdskapet.

Ett samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 1 av 45 Dagar On Tour:

Dags att hylla Sveriges Småföretagare vårat nav i vardagen!

Många är det som slitit hårt i pandemin och framförallt tagit ett stort ansvar, men vad är det som skapar drivkraften i en företagares vardag?

Detta kommer vi ta reda på genom en resa i Sverige 45 Dagar On Tour med budskapet #nubörjarviom

LÄS MER >>

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #1 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #1 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #1 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #1 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #1 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #1 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen