Dag #10 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 10 av 45 Dagar On Tour

Ingrid Ohlsson, styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund intervjuar denna gång ett småföretagarpar. Hur många av er småföretagare har en respektive som ni driver familjeföretaget ihop med? Vad drev makarna till Hornavan och att driva hotell? Steget från kyltekniker med firma i Stockholm till Arjeplog är en inte en naturlig självklarhet. Det som är säkert dock att sjön är Sveriges djupaste och trakten bjuder på en fantastisk naturupplevelse passande många smaker.

I den intervju på Hornavan Hotell får vi också reda på olikheterna mellan upplevda stöd under det pandemiska året. Här kanske uteblev “det goda samtalet” mellan kommun och småföretagare – men banken och regionsfonden tog sig ett desto större ansvar när det väl gällde för att kunna backa upp paret Söderberg. Paret hade dessutom mitt i det hela nyligen tagit över verksamheten och var på gång med att gasa inte med att dra i nödbromsen.

Nu blickar de framåt och har släppt nödbromsen och hoppas på fulla säsonger även när det gäller sommaren och inte bara vintern som är egentligen deras huvudsässong. Om inte redan besökt destinationen så rekommenderas den varmt. Djupdykningen i sjön är enbart för de modiga, men maten i restaurangen är enligt Ingrid Ohlsson, styrelseledamot en smakupplevelse som matchar terrassens utsikt över sjön utan en tvekan.

I samarbete med En Företagares Vardag.

Löpande inslag från dag 10 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #10 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #10 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #10 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #10 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #10 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #10 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen