Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #14 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 14 av 45 Dagar On Tour

Det är många gånger vi inte alls betänker vårt kulturella arv i Sverige och vem det är egentligen som ser över detta arv för framtida generationer.

I denna korta intervju med Helena Nilsson från Trolltrumman får vi svaret på många av de frågor i hur hon som andra generation småföretagare med kulturella inspirationer från hela världen har hittat tillbaka till orten där hon är uppväxt för att just kunna förverkliga sin passion för Sveriges kulturarv. Natur och kultur på landsbygden är genetiskt sammanfogat och hälsningar till kulturdepartementet och Amanda Lind skickas i denna intervju.

“Keep up the good work” från Ingrid Ohlsson som fick gåshud i hur nära sammanflätad landsbygden är i det svenska kulturarvet och hur stor Helenas passion är som småföretagare i förvalta detta vidare från pappa Rolf till kommande generationer och visa världen det mesta fantastiska kultur Sverige från en liten butik i Tärnaby.

I samarbete med En Företagares Vardag

Mer information om klänningen finner ni här: http://www.formmagazine.com/2019/12/09/beckmans-designhogskola-skapar-kulturministerns-nobelklanning/

Löpande inslag från dag 14 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #14 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #14 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #14 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #14 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #14 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #14 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen