Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #16 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 16 av 45 Dagar On Tour

”Varje by behöver en butik”, säger Ida Collin som sedan 2005 driver Norråkers Handel i Norråker med två anställda året om och upp till sju under sommaren. I en liten ort är affären jätteviktig och det är inte bara för att den tillhandahåller service och livsmedel utan även för att den fungerar som en naturlig träffpunkt för bygdens invånare. Kanske är det till och med så att det nästan är viktigare att det finns en butik på landsbygden än någon annanstans?

Den främsta anledningen till att Ida köpte affären i byn var för att hon ville bo på den här platsen. Med tiden insåg hon även hur kul det är att träffa alla kunder och sommargäster och det har blivit det som är en stor del av hennes drivkraft idag.

Titta på filmen med Ida för att höra om hur det är att driva lanthandel på glesbygden och framförallt, besök henne om du har vägarna förbi! Tack Ida för en härlig intervju!

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 16 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #16 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #16 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #16 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #16 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #16 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #16 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen