Dag #17 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 17 av 45 Dagar On Tour

Anna-Carin Mikiasson kommer ursprungligen från Enköping men flyttade år 2000 till tätorten Järpen i västra Jämtland. Anna-Carin hade länge gått i tankarna på att starta eget och längtade, som så många andra småföretagare, efter friheten att själv kunna bestämma över sitt arbete och sina tider. I oktober 2019 valde hon att satsa och med hjälp av starta eget-bidrag från Arbetsförmedlingen slog hon upp dörrarna till det som idag är Klädboden Järpen 

Klädboden startades i första hand för att Anna-Carin ville styra över sin vardag men också för att hon ansåg att det var alldeles för långt att behöva åka 16 mil för att köpa ett klädesplagg. Hennes butik startade i ett rum men har sedan nyår expanderat och är nu dubbelt så stor med ett separat lager i lägenheten under. Målet framöver är att kunna anställa någon på timmar så hon kan få avlastning och inte längre behöver sitta på kvällar och nätter för att göra beställningar.  

Till dig som ser detta och funderar på att följa din dröm, gör det! Se över dina möjligheter och glöm inte att det går att ansöka om bland annat starta eget-bidrag som kan hjälpa dig att komma igång. Till Anna-Carin och alla andra småföretagare där ute säger vi: Heja och keep up the good work, säger Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund.

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 17 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #17 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #17 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #17 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #17 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #17 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #17 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen