Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #18 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 18 av 45 Dagar On Tour

Moa Kårebrand är 30 år ung och har sedan barnsben haft ett stort intresse för fotografering, målning och skapande. Med ett stort fokus på att bevara det gamla har hon också ett stort intresse för loppis, återbruk och att forma det cirkulära samhället. Detta är egenskaper som passar perfekt in i det hon gör i sitt yrke som tapetserare.

Det var inget självklart yrkesval för Moa att utbilda sig till just tapetserare men när hon fick reda på vad det egentligen innebär så vävdes alla hennes intressen och hjärtefrågor samman och hon fastnade direkt. En vanlig missuppfattning är att en tapetserare sätter tapeter på väggar men så är det alltså inte. En tapetserare klär och stoppar primärt möbler men också annat som man kan sätta tyg, kläder eller stoppning på.

Tapetseraryrket är ett hantverk med gamla anor och traditioner som Moa sedan 2017 hjälper till att föra vidare. Enligt Moa är det viktigt att även den yngre generationen både arbetar med äldre yrken och beställer tjänster från dem så att de inte glöms bort. Denna intervju får oss att tänka till lite extra och ännu en gång förstå värdet av återbruk och att bygga upp ett hållbart tänk inför framtiden. Tack Moa för din fina berättelse och fortsatt lycka till med ditt arbete!

I samarbete med Ingrid – Personligt Hela Vägen och En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 18 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #18 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #18 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #18 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #18 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #18 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #18 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen