Dag #19 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 19 av 45 Dagar On Tour

Fjällvin – Hur många av er har hört talats om det? Detta är en intervju som tar er genom Savhusets resa. Intervjun om entreprenörskap med fundament i fjällen och hur svenska småföretagare har förädlat björksaven och lyckats bli världsunika som företag.

Ingrid Ohlsson presenterar oss för eko-ingenjören Peter Mosten och hans kompanjon Björn Rodeholt som i sin tur presenterar oss för magin bakom björksav och deras företag Savhuset. Steg för steg viker denna intervjun ut sig om hur en hållbar naturlig produkt kan förädlas och fjällvinet kan skapas. Tom kineserna är nyfikna på denna svenska produkt, säger Peter.

Att säga “bubbel” är inte den direkta synonymen med björk eller sav. Detta sällskap bjuder på helt andra upplevelser till sommarmaten. Fjällvinet finns både som alkoholhaltig och alkoholfri produkt för att kunna avnjutas.

Vad bär framtiden för Savhuset och björksaven? Se videon för att kunna ta reda på detta.

En exklusiv intervju i samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 19 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top