Dag #2 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 2 av 45 Dagar On Tour

Mats Eriksson träffar Ronnie Gabrielsson, från Brännafritid i Överboda. Ronnie är småföretagaren som började och fortsätter att växa utifrån gårdsbutiken och garaget. Från noll till fyra anställda och med blickarna framåt ser Ronnie ljust på framtiden efter pandemin. Slagsidan av pandemin och det ökade intresset att vilja investera på hemmaplan har ökat efterfrågan på stugor, friggebodar, spa & badtunnor och egen fashionabel grillplats vilket har lett till materialbrist. Därför ser Ronnie att enda sätt att kunna säkra produktion genom att expandera sin verksamhet. “Vi ser enbart tecken på att alla ska ha”, säger Ronnie själv. Han är idag en leverantör till bland annat Polarstugan som är även sponsor av sommarturnén.

Ett samarbete med En Företagares Vardag som möjliggör Småföretagarnas Riksförbunds sommarturné 45 Dagar On Tour.

Löpande inslag från dag 2 av 45 Dagar On Tour:

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #2 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #2 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #2 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #2 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #2 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #2 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen