Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #20 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 20 av 45 Dagar On Tour

Intervjuns heliga kulturella plats tar oss till trädgården i anknytning till Zornmuseet i Mora. På plats tillsammans med Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund har vi ordförande Anna Hed (C) och Per Ericson (M) från kommunstyrelsen.

Småföretagarnas Riksförbund har alltid fascinerats av den kampanda som Mora kommuns politiker har uppvisat genom åren för sin bygd. De sticker inte under stolen med att det gångna året har varit tuff för många. Samtidigt sticker de heller inte under stolen att för visa företagare har de gått som tåget. Det däremot som de är bägge ense om att när man balanserar tonen och ödmjukheten från bägge parter, där den starka hjälper den svaga i tid av kris så mår hela kommunen bättre. Bamses talan råder i denna kommun: “Är man stark så ska man också vara snäll.”

I Mora lät man det inte stå för att reda ut saker senare. Här införde man snabbt en kommunal lots till den relevanta information för småföretagare som behövde den hjälp. Alla som kunde dra sitt hö till stacken gjorde det för att främja det lokala näringslivet och för att kunna bevara det efter pandemin.

Är Mora kommun en ledstjärna i sin hantering av effekterna från pandemin? Svaret är upp till er att ge oss en tolkning på efter att ha sett denna intervju. Småföretagarna Riksförbund är i alla fall imponerade.

Ett samarbete med En Företagare Vardag.

Se även nyhet publicerad Zorn-dagen 2022

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Med kulturen i fokus på Zorn-dagen

En återblick och intervju från vår 45 Dagar On Tour: Dag #20 Här fick Ingrid Ohlsson chansen att intervjua Johan Cederlund som är sedan 2006 museidirektör för Zornsamlingarna i Mora. Johan Cederlund är adjungerad professor i konstvetenskap vid Uppsala universitet och en av Sveriges främsta experter på Anders Zorn. Med en återblick på 18 februari,

Läs mer »

Löpande inslag från dag 20 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #20 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen