Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #21 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 21 av 45 Dagar On Tour

I denna film får ni inte mindre än tre intervjuer med småföretagare i Malungsfors och en med Hans Unander som är Kommunstyrelsens Ordförande (S) i Malung-Sälen.

Hans-Åke Edvardsson driver sin farfars farfars fars arv vidare med Edvardsson Sweden AB och tillverkar bland annat läderremmar och läderbälten. Hör honom berätta om hur svenskarna ökat sin medvetenhet, framförallt gällande kvalitet och att handla mer svenska produkter, i den första intervjun. Hans-Åke lämnar sedan över ordet till Gustav Eriksson som även han driver ett familjeföretag vidare. Skidanläggningen Kläppen Ski Resort startades 1982 av pappa Per och det absolut bästa enligt Gustav är att man med anläggen hjälper människor att skapa möten, minnen och härliga stunder i en fantastisk natur.

Den tredje huvudpersonen i intervjun är ingen mindre än Johan Eriksson, musikern som följt med under 45 Dagar On Tour för att sprida glädje, engagemang och livemusik. Intervjuas gör han i egenskap som arrangör av Visfestivalen i Malungsfors. I år skulle evenemanget firat 15 år men på grund av pandemin siktar han istället mot en dunderfestival 2022.

Avslutar filmen gör Hans Unander med att bland annat lyfta de otroligt duktiga småföretagare som finns i Malungsfors och deras betydelse för bygden. Han förklarar också hur man lagt ner hela näringslivsenheten för att skjuta över företagsfrågor till kommunstyrelsens ordförande och kommunchefen. Ett vinnande koncept som han tror är en av anledningarna till att Malungsfors hamnat så högt upp i det småföföretagarindex som Småföretagarnas Riksförbund har tagit fram.

I samarbete med En Företagares Vardag och Ingrid – Personligt Hela Vägen

Löpande inslag från dag 21 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #21 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #21 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #21 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #21 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #21 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #21 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen