Dag #23 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 23 av 45 Dagar On Tour

Spela videoklipp

Tryck PLAY för att se att även andra politiker kan finna en rimlighet att tro att Sveriges småföretagare kokar av ilska.

Efter att Småföretagarnas Riksförbund har avverkat 50% av den planerade 45 Dagar On Tour sommarturné för att ta pulsen på Sveriges småföretagare och lyfta upp småföretagarnas vardag är besvikelsen milt uttryck stor i denna debattartikel från Expressen.

Mats Eriksson styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund uttrycker sin besvikelse över Stefan Löfvens förfarande i talet till nationen. Man kan inget annat än att ana att det råder någon form förlegad illusion om vems Sverige jobbskapare egentligen är, konstaterar Mats. Inställningen till småföretagare ut i landet måste förändras och det har inte getts någon som helst antydan om denna förändring är på gång. Inte ens ett erkännande om småföretagarnas insats i talet till nationen och när man hade chansen. Det är bedrövligt, tycker Mats.

Och det är inte bara Mats Eriksson som tycker det. Elisabeth Svantesson som är näringspolitisk talesperson för Moderaterna ger Mats medhåll. Hon har förstått att nu när Mats har varit ute på halva sommarturnén, 45 Dagar On Tour, med örat på till rälsen och tagit pulsen på småföretagarna i landet, att det finns det rimliga belägg att tror att Sveriges småföretagare kokar av ilska. Detta med tanke på att inte ens ha fått ett erkännande från Stefan Löfven i hans tal till nationen speciellt efter det gångna och svåra året. Bedrövligt tycker även hon.

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 23 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #23 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #23 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #23 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #23 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #23 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #23 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen