Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #24 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 24 av 45 Dagar On Tour

Ni känner väl till det kända citatet “Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort”. Det är inte mer än sant när det gäller småföretagaren Carina Hermansson och Faster Veras olika verksamheter på en sådan liten ort som Tärnsjö.

Detta är berättelsen om hur en småföretagare på en liten ort där verksamheter har lagts ner på löpande band har hittat ett annat recept. Faster Vera är mer än ett behandlingshem där människor får lov att återigen hitta sig själva. Det är ett gemenskap för att lyfta upp den lilla orten där man involveras och får lov att bygga upp saker tillsammans.

Visst finns det alltid utmaningar som småföretagare, men om har en sådan framtidsanda och ordning & reda tankesätt som Carina så känns det som att allt kan övervinnas. Här kan ni hämta inspiration om hur en småföretagare bygger upp den lilla Tärnsjö och involverar andra att tillsammans göra det.

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 24 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #24 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #24 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #24 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #24 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #24 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #24 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen