Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #27 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 27 - Vi laddade batterierna ...

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Vi ger småföretagaren Mats Eriksson styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund och initiativtagaren till 45 Dagar On Tour med En Företagares Vardag utrymmet för en behövlig vila efter att halva sommarturnén har avverkats.

Som en sann krigare och småföretagare hämtar han nu lite energi hos familjen och nära & kära. Även Ingrid Ohlsson som är en av de medverkande på 45 Dagar On tour passar nu på att ladda upp sina batterier hos sin familj. Det sanna stödet för en småföretagare är ens familj och vänner.

Vi ger Mats Eriksson och Ingrid Ohlsson en salut och om ni stöter på någon av de nu under dessa dagar -gå gärna fram och ge de en kram, fist-bump eller en high-five för det enorma arbete de gör för att lyfta landets småföretagare och deras vardagar.

Löpande inslag från dag 25-28 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #27 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen