Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #29 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 29 av 45 Dagar On Tour

I denna film träffar vi två av Söderköpings egna eldsjälar: Ann-Louise Kroon och Eva-Lotta Nilsson. Utöver att driva sina företag så är de också väl engagerande i stadskärneföreningen sedan många år. Båda brinner för att utveckla sina egna företag och att sprida energi, inspiration och företagsglädje åt andra.

Ann-Louise driver Cooperate Office som är en mötesplats för företagare i kommunen. Där kan man bland annat besöka workshops, gå starta eget-kurser och nätverka på tisdagsfrukostar. Även under pandemin har många av aktiviteterna varit igång då Ann-Louise ställde om till digitala träffar. Förhoppningen framåt är såklart att äntligen få möjlighet att hålla fysiska utbildningar och frukostar igen men hon lyfter även vikten av att ha kvar det digitala arbetssättet också.

Eva-Lotta driver Sparven Textil & Marknadsföring i Söderköping AB med ambitionen att skapa en textilbesöksanledning i Söderköping. Bland annat syr hon kapell och dynor men driver också Sparvens systudio – som ett gym men med sy- och handarbete. För att bevara historian i Söderköping har hon också arrangerat en utställning om Fix Trikåfabriker som en gång i tiden producerade barnkläder av högsta kvalitet.

Stort tack till Ann-Louise och Eva-Lotta för att vi fick besöka er och ta del av er inspirerande energi. Fortsätt med det ni gör och Keep up the good work!

I samarbete med En Företagares Vardag med en intervju av Ingrid Ohlsson

Löpande inslag från dag 29 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #29 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #29 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #29 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #29 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #29 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #29 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen