Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #3 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 3 av 45 Dagar On Tour

Malin Lindmark entreprenören bakom Malin i Ratan intervjuas av Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund. Malin berättar hur kärleken till handgjord tvål banade vägen för hennes nu 22-åriga småföretagarhistoria.

Passion och att snabbt kunna anpassa sig digitalt har möjliggjort hennes fantastiska resa. Det är ingen som vaknar en vacker morgon och säger att de ska bli småföretagare. Allting startar med en idé, passion eller förkärlek till ett hantverk man brinner för. En dröm kanske för många och dess steg vidare? Att företagandet är det sekundära steget en måste ta itu med för att kunna förverkliga drömmen, berättar Malin, att det kom för henne mer naturligt än för andra. Hur man sedan anpassar sig längst resans gång bestämmer om man blir framgångsrik eller får tänka om. Malin är det mesta fantastiska exempel på denna resa och en framgångssaga som småföretagare på landsbygden.

Det är under dessa spontana möten som 45 Dagar On Tour möjliggör upplyftande av dessa fantastiska småföretagarhistorier från vardagen och direkt från orten. Fortsätt att följa 45 Dagar On Tour för att kunna blicka in i Sveriges småföretagares vardag.

Vi tackar Malin ödmjukast för besöket och önskar hennes all lycka till med Malin i Ratan och fortsatta succéskördar med härliga handgjorda tvålar för alla.

Ett samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 3 av 45 Dagar On Tour:

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #3 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #3 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #3 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #3 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #3 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #3 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen