Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #31 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 31 av 45 Dagar On Tour

Familjen Alexandersson har drivit Frendo i Hultsfred i 36 år och snart är det dags för Leif och Lotta att lämna över verksamheten till nästa generation, dottern Martina och hennes kille Patric. När Martina var liten ville hon absolut inte jobba i macken eftersom hon tyckte att mamma och pappa jobbade alldeles för mycket. Idag förstår hon att det är ett sätt att leva och tycker tvärtom att det är roligt att bidra till samhället och byn. Vid sin sida har hon Patric som även han tycker det är fantastiskt att få träffa så mycket folk. Framåt satsar familjen på att bygga ut butiken ännu mer och att få till en bättre logistik kring bland annat pakethantering.

Familjens egen lilla hjälpreda är lilltjejen Ebba. Hon älskar att arbeta i butiken och hjälper ofta till i kassan. Kanske är det så att när hon och lillasyster Inez blivit tillräckligt stora så blir det deras tur att ta över familjemacken och fortsätta föra den vidare, generation efter generation.

Vi säger stort tack till hela familjen för ett mysigt samtal och önskar er lycka till med satsningen framåt. Har du vägarna förbi Frendo i Hultsfred så borde du helt klart stanna till och hälsa på. Kanske är det härliga energiknippet Ebba som står i kassan! 

I samarbete med En Företagares Vardag bakom kameran vår egen Ingrid Ohlsson

Löpande inslag från dag 31 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #31 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #31 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #31 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #31 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #31 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #31 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen