Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #35 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 35 av 45 Dagar On Tour

Namnet på konceptet brädar samtalsämnet. Mats Eriksson träffar Anders Kahn som har lyckats i sitt företagande med bravur under det gångna perioden. Med två olika ben in i företagande kan vi enbart benämna Anders som en multientreprenör med en flexibilitet utan dess like.

Det spontana mötet med en cyklist leder Mats till Anders som berättar om sin resa senaste året. Anders är i grund och botten en live musiker. Pandemin stoppade dock inte honom att flippa sitt hantverk till online evenemang i form av QUIZ. Hur exakt? Kika på filmen!

Det andra benet i företagsamheten? Här är det ett spännande koncept som genom sitt renommé och marknadens vetskap om dess enkelhet kunde hjälpa andra verksamheter i restaurangbranschen, speciellt inom Take Away. Nischen av produkten gjorde det enklare att beräkna kostnader på behov med mindre spill i köket. Produkten bara ökade och ökade och fortsätter att skörda framgång. Ni kanske tom träffat på den utan att ens veta?

Vi applåderar Anders fantastiska sinne som småföretagare och i detta fall multientreprenör för att ställa om snabbt och satsa på flera ben i sitt företagande.

I samarbete med En Företagares Vardag bakom kameran vår egen Ingrid Ohlsson

Löpande inslag från dag 35 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #35 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #35 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #35 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #35 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #35 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #35 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen