Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #36 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 36 av 45 Dagar On Tour

Mats Eriksson träffar Christer Fredriksson som har hittat glädje i sin sysselsättning som småföretagare. Inte bara glädjen, men smakglädjen. Tillsammans med sin fru och “foodisar” har han skapat gemenskapen och det signum som driver Smakglädje framåt. Se detta underbara klipp med en småföretagare som hittat sitt kall.

Förankrad i den lokala matkulturen och lokala produktionen med första parkett läge och online shop går Christer aldrig till jobbet utan till nått han älskar. Att ställa om har inte varit en konstighet, utan en självklarhet där man har fokuserat på kvalitetssäkra för att kunna ge högsta upplevelse i till de “foodisar” som älskar närproducerade hantverk. Vänligen observerar att Christer har inga kunder – han har “fans” eller som han själv säger “foodisar” – individer som älskar det Smakglädje levererar och involveras i utvecklingen av det som produceras.

Företagare som hittar detta recept i sin verksamhet är snarlika Steve Jobs framgångssaga med Apple och de småföretagare som generationer att komma lägga på minnet. Vi skickar en salut till Christer och Smakglädje för det underbara de gör och det småföretagare anda att hitta detta recept i att aldrig behöva gå till jobbet, utan till nått man älskar.

I samarbete med En Företagares Vardag med vår egen Ingrid Ohlsson bakom kameran.

Löpande inslag från dag 36 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #36 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #36 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #36 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #36 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #36 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #36 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen