Dag #37 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Anette Utterbräck har alltid arbetat för att göra världen till en lite bättre plats. Det viktigaste är att låta sig styras av det man brinner för och inte fångas upp av rädslan. Envishet, tålamod och en vision att följa är nyckelord som präglat även hennes resa som företagare. Hon har arbetat många år som psykolog men har nu valt att fokusera mer på sitt eget företagande som psykolog och psykoterapeut. En av visionerna var att hitta en plats där hon kunde arrangera retreats och kurser i personlig utveckling.

När Brukshotellet i Degerhamn dök upp med sin historierika bakgrund och närhet till havet så var det inget tvivel om saken. Sedan 1 år tillbaka driver Anette Brukshotellet på Öland i en helt ny tappning. För ett par hundra år sedan var det bostad till arbetare och tjänstemän som tillhörde den stora cementfabriken. Den gamla matsalen har blivit ett samlingsrum och receptionen är numera Anettes psykoterapirum. Allt det gamla har fått en ny mening och så lär det fortsätta då planen framåt är att platsen ska användas till allt från släktträffar och filminspelningar till bokcirklar, yoga och skrivarkurser.

Vår egen Ingrid Ohlsson tackar Anette för Småföretagarnas Riksförbunds del och vårt besök, för en fin intervju och lycka till med allt du tar dig för framöver!

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 37 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #37 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #37 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #37 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #37 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #37 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #37 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen