Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #38 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 38 av 45 Dagar On Tour

Som en kvinnlig version av Emil i Lönneberga har hon glädje i blicken och ”myssen” på huvudet. Det är Karlskronas egen Philippa Rosensköld som sedan en tid tillbaka driver Kafé Måsen, beläget i östra skärgården i Karlskrona. Philippa är ett exempel på precis den sorts unga, driftiga entreprenörer som vårt småföretagarsamhälle behöver fler av!

Philippa har trots sina unga 30 år gjort karriär i både Sverige, Norge och Tyskland som fastighetsmäklare, manager för ett företag inom betalningslösningar och fått tre barn. När hon blev placerad i Karlskrona köpte hon en gård i Torhamn och började fundera på vad hennes nästa äventyr skulle bli. En dag hittade hon det som nu är Kafé Måsen och tänkte ”ja, varför inte – jag kanske ska gå och bli caféägare!”.

Året som gått har varit ett ”inkänningsår” säger Philippa. Ett år där man fått känna av lite för att sen smälta allt och kunna ta vidare alla intryck för utveckling. Hon betonar också vikten av att ha kommunen med sig och ger en eloge till Karlskrona kommun som varit väldigt tillmötesgående och gjort att hon vågat satsa och visualisera inför framtiden.

Hos Kafé Måsen och Philippa Rosensköld är det alltså full fart framåt mest hela tiden. Vi säger tack för en inspirerande intervju och önskar dig lycka till i fortsättningen!

I samarbete med En Företagares Vardag med vår egen Ingrid Ohlsson som intervjuar.

Löpande inslag från dag 38 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #38 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #38 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #38 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #38 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #38 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #38 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen