Dag #39 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 39 av 45 Dagar On Tour

Nästa år firar han 10-årsjubileum med Ivögården Mat & Vingård AB. År 2012 köpte Petter Jeppsson gården och 2013 förverkligade hans pappa sin dröm vinbondedröm och planterade den första vinplantan. Sedan dess har det hänt massor.

45 Dagar On Tour letade efter en plats att övernatta och kom i kontakt med Petter och hans team. Efter ett fantastiskt mottagande med rundvisning blev det dags för en liten intervju. Just rundvisning på gård och hus är något som man på Ivögården tar sig tid till för alla gäster. Man vill helt enkelt ge sina gäster de absolut bästa förutsättningarna för en trevlig vistelse.

Petter berättar om utmaningarna det senaste året och hur han satsat sig ur pandemin. När restriktionerna var som hårdast hade man tid men inga gäster och att permittera sin personal var aldrig något alternativ. Istället valde man att bygga ut vingården, rusta upp sjöparken och färdigställa de rum man tidigare inte hunnit med. För att möta behovet att umgås utomhus byggde man även ett utekök där gäster kan samlas och känna sig mer trygga.

Stort tack till Petter för att vi fick besöka er och har du som läser det här vägarna förbi IVÖ rekommenderar vi verkligen att du tar en tur inom Ivögården!

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 39 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #39 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #39 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #39 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #39 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #39 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #39 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen