Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #41 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 41 av 45 Dagar On Tour

I hjärtat av Ystad driver Jonas Eliasson Soft Social Club. Han är verksam i restaurangbranschen och är en av dem som drabbats extra hårt under pandemin. Jonas har kontaktat Småföretagarnas Riksförbund för att han står i en krass verklighet och vill ha mer stöttning från kommunen och samtidigt så väntar han fortfarande på permitteringsstöden han ansökt om.

I denna film har Ingrid Ohlsson från Småföretagarnas Riksförbund arrangerat ett möte mellan småföretagaren Jonas Eliasson och kommundirektör Randi Graungaard för att prata om hur man kan arbeta framåt. Ett pågående och ständigt arbete som Småföretagarnas Riksförbund utför med Attitydresan. Ett av de önskemål som Jonas har är att småföretagarna i kommunen ska bli lyssnade på och får vara en del av beslutsprocessen när det gäller frågor för deras bransch. Randi är på plats för att lyssna in hur livet ser ut från en småföretagares perspektiv och det blir ett mycket bra samtal.

Småföretagarnas Riksförbund är glada för att ni tog er tid att träffa oss och för att ni lät oss hjälpa till en bit på vägen. Vi ser fram emot att komma tillbaka för att följa upp ärendet och hoppas få se hur ni vänt skutan åt rätt håll!

I samarbete med En Företagares Vardag för Småföretagarnas Riksförbunds Attitydresan

Löpande inslag från dag 41 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #41 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #41 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #41 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #41 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #41 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #41 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen