Dag #42 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 42 av 45 Dagar On Tour

Ingrid Ohlsson ambassadör för Attitydresan och styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund träffar småföretagaren Jeanette Bohman i samband med 45 Dagar On Tour. I april 2020 startade hon och hennes man Swedish Wine Center i Malmö. Efter att ha varit nystartad mitt i en pandemi har hon en del att både säga och berätta om sin upplevelse som företagare i Malmö. Attitydresans arbete runt omkring frågan “attityden till småföretagande” exemplifieras.

I denna film får ni höra hur Jeanette hissar och dissar hur Malmö stad har bemött och hanterat sina småföretagare under den tuffa tid som varit. En stor hiss går till att man varit väldigt duktig på att snabbt få ut information och att hjälpa branschen genom att efterskänka tillsynsavgifter och avgifter för uteserveringar. En lika stor diss går däremot till samordningen av instanser och attityden mot de som driver företag.

Med denna film skickar vi vidare Jeanettes tankar till Malmö stad och ser fram emot att få komma tillbaka för en uppföljning av hur det har gått. Tack till Jeanette för att du delade med dig av din upplevelse och lycka till med företagandet framöver!

I samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 42 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #42 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #42 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #42 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #42 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #42 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #42 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen