Dag #43 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 43 av 45 Dagar On Tour

I denna intervju träffar Ingrid Ohlsson högstadieläraren Anton Sauer som också är gruppledare för Centerpartiet i Malmö stad. Ingrid och Anton har minst två saker gemensamt; intresset för utbildning och intresset för småföretagarfrågor.

Under mötet pratar Ingrid och Anton bland annat om hur man framåt borde integrera UF-företag i fler program, exempelvis för byggare, VVS och elektriker. Anton menar att UF-företagandet är superviktigt, inte för att alla borde starta eget utan för att alla borde förstå hur det fungerar och vilket arbete som ligger bakom.

Samtalet kommer också in på att Malmö stad idag består av 197 olika nationaliteter. Den största utmaningen är att förstå systemet och hur man går till väga för att starta eget. Det behövs enligt Anton en bättre samordning och gärna på flera språk. Företagande ger en fingervisning på vad det är människor egentligen vill göra och påvisar den mångfald av idéer som finns hos alla kreativa hjärnor i landet, oavsett nationalitet.

I samarbete med En Företagares Vardag

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #43 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #43 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #43 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #43 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #43 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #43 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen