Dag #45 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 45 av 45 Dagar On Tour

Under sommaren 2021 inledde Småföretagarnas Riksförbund en sommarturné för att lyfta Sveriges småföretagares vardagshistorier, utmaningar, förslag och framtidstankar direkt från deras vardag och ort. Detta är den så mycket viktiga avslutningsintervjun från resans sista dag som ger tittaren en summeringsbild av resans syfte och effekt.

Från Kangos i norr till Ystad i söder. På denna samlingssida kan du följa hela resan och alla intervjuer som gjorts under 45 Dagar On Tour.

Sommarturnén har varit och är fortfarande mycket viktigt i förbundets aktuella påverksansarbete att lyfta fram de riktiga välfärdsskaparna och deras olika förutsättningar beroende av geografiska lägen och lokala företagsfrämjares attityder till småföretagande.

I samarbete med En Företagares Vardag med Ingrid Ohlsson medverkande under sommarturnén för Attitydresan

Löpande inslag från dag 45 av 45 Dagar On Tour

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

En röst som gör skillnad!

En magisk resa som pågått under snart 45 dagar börjar gå mot sitt slut. Från Kangos i norr till Ystad i syd har Mats Eriksson, styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund och grundare av En Företagares Vardag, Ingrid Ohlsson, styrelseledamot Småföretagarnas Riksförbund och ansvarig för Attitydresan, rest runt på en sommarturné genom Sverige. Ackompanjerade av musikern Johan Eriksson har de tagit pulsen på landets småföretagare på ett 60-tal orter. Vi har frågat teamet om hur resan har varit och vad de kommer att ta med sig framåt.

Foto: Hannele Bång

LÄS MER >>

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #45 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen