Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #5 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 5 av 45 Dagar On Tour

45 Dagar On Tour anländer till Sveriges 10.e minsta kommun, Norsjö. Här intervjuar Mats Eriksson, kommunstyrelsens ordförande Mikael Lindfors så väl som kommunens tillväxtchef Beatriz Axelsson. Hur har Norsjö Kommun agerat under det gångna prövande året? Företagarna Laila Olofsson från WIKK och Patrik Lundgren från ELON Norsjö får också lov att berätta om sin verksamhet och hur viktig sammanslutningen i bygden har varit. Det andas positivitet i samtalet och det är enbart blickar framåt. Avslutningsvis bjuder ackompanjerande Johan Eriksson  känd från Säg Det Med Sång på den musikaliska ledmotivet till 45 Dagar On Tour framför kommunhuset där han får varma applåder till framförandet inför publiken i Norsjö.

Ett samarbete med En Företagares Vardag

Detta är historian om Örjan Berglund som serieentreprenör och ängelinvesterare med hjärtat i Jörn. Svaret till vem Örjan Berglund är landar oss närmare en jämförelse till Elon Musk fast då utan rymdresor, hjärnimplantat, eldkastare eller märkliga tweets om kryptovalutor.

Örjan har alltid haft det lätt att ackumulera kunskap och bearbeta den, speciellt siffror. Det som Örjan intuitivt hittade svar till kanske kunde ta andra bra mycket längre tid. Denna förmågan att bearbeta kunskap på detta viss har han nu satt på sin spets, men gåvan kommer också med ett pris: rastlöshet.

Örjan har dock övervunnit även rastlösheten och omvandlat det till något absolut speciellt. Inte bara har han med rastlösheten startat ett eget företag, men han söker numera också själv upp kreativa start-ups för att placera dessa i Jörn. Inte bara det, men han finner även kapitalet till start-upsen för deras vidareutveckling i Jörn..

Den kärlek till orten är väldigt sällsynt att hitta i rymdresor till Mars. Vi skickar eloger till Örjan för hans fantastiska arbete och som vår egen Ingrid Ohlsson säger: “Keep up the good work”.

Ett samarbete med En Företagares Vardag

Löpande inslag från dag 5 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #5 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #5 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #5 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #5 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #5 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #5 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen