Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Dag #9 av 45 Dagar On Tour med Småföretagarnas Riksförbund.

Dag 9 av 45 Dagar On Tour

Dag 9 av 45 Dagar On Tour tar oss till Luleå där vi träffar restauratören Mehmet Tekin som driver restaurangen Corsica och Anders Josefsson (M) kommunalråd i Luleå. Under detta samtal utforskas inte bara attityden till småföretagare som Mehmet, utifrån kommunens aspirationer, men även det som Mehmet poängterar med “hur ödmjukheten i hans livsverk” och arbete som småföretagare har under pandemin gett honom ett kvitto från gästerna.

Mehmet berättar om hans resa med att hitta ett företag i Gula Tidningen till dagens nästa steg att gå i pension. Minns ni Gula Tidningen? – det var innan Facebook! Han berättar att det är under det svåra pandemiska läget han kände att gästerna har gett honom det kvitto på alla års hårda arbete. De har varit lojala och stöttat t.o.m. de inte fysiskt kunnat närvara. Det visar ännu en gång att långsiktigt arbete med att hålla sin kund/gäst i fokus och bygga lojalitet lönar sig alla lägen.

Detta företagstänk vidareutvecklar Anders på och säger det rakt ut det och att det är denna typ av småföretag man vill ha i Luleå. Gemenskapen ska byggas tillsammans och runtomkring att stötta varandra och orten. Aldrig tappa fokus i det viktiga småföretag gör och att det är 95% av alla företag som i sin tur stöttar kommunens utveckling. Det Anders hoppas på i kommunens fortsatta arbete är att kunna ta lärdom från det pandemiska läget och bana vägen i att ta bort det onödiga och banta ner byråkrati till enbart det nödvändigaste som kan belasta företagare som Mehmet.

Inspirerande attitydsamtal med Anders och Mehmet som även lyfts upp in i vår Attitydresa som leds av Ingrid Ohlsson, styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund.

I samarbete med En Företagares Vardag.

Löpande inslag från dag 9 av 45 Dagar On Tour

Relaterade uppdateringar:

HUR KAN DU STÖTTA VÅRT ARBETE?

Småförtagarnas Riksförbund är en politiskt obunden aktör som kämpar för småföretagarnas villkor för att kunna driva sin verksamhet på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

öppna värdegrunder

Dag #9 av 45 Dagar On Tour

Lista källor

Vi väljer att arbeta på ett sådant sätt där vi listar alla våra källor för att möjliggöra granskning av vårt arbete på ett transparent sätt.

Dag #9 av 45 Dagar On Tour

Öppen data

All informations ska enkelt kunna källas, granskas och ställas mot varandra för att kunna härledas på ett enkelt sätt i den politiska processen och dess beslutsvägar.

Dag #9 av 45 Dagar On Tour

Creative Commons

Vi uppmanar till spridning utav vårt material under "creative commons" där vi gärna ser till att du källar och länkar till denna sida och förbundets arbete.

Dag #9 av 45 Dagar On Tour

Publicering

All information kommer att publiceras på flera kanaler för att på ett enkelt sätt kunna leda till kunskapsdelning i ett upplysningssyfte.

Dag #9 av 45 Dagar On Tour

Kontribuera

Du kan vid vilket tillfälle som helst kontakta oss för att kunna kontribuera till detta arbete. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post.

Dag #9 av 45 Dagar On Tour

Beslutsunderlag

Vårt arbete ska kunna användas som korrekt beslutsunderlag i hur du som småföretagare ska kunna manövrera i politiska beslut, men även i hur du ska kunna komma att påverka genom din konsumtion och opinion.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen