Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Attitydmöte med rundabordssamtal i Kalmar

Kalmar visade sig från sin finaste soliga sida denna tisdag morgon i slutet av februari. Vi i SFR hade tillsammans med Kalmar kommun bjudit in till frukostmöte på anrika Calmar hotell och fick dagen till ära träffa både företagare, politiker och tjänstemän.

Det kändes gott i hjärtat när företagaren Stefan berättade om ett tillfälle när saker och ting kändes lite extra tuffa. Dottern kände in det hela och skrev en lapp till sin pappa: – Det löser sig pappa. Till slut.

Klok och förståndig liten tjej (som vi skickar tack till) och samtidigt en reflektion över allt ”vi bara måste göra” hela tiden. Om vi vågar ha tillit så löser sig saker och ting oftast till det bästa.

Attitydmöte med rundabordssamtal i Kalmar

Dagens agenda innehöll allt ifrån de nybyggda universitet, fastighetsägarnas initiativ till ”stråkanalys” av stadskärnan, frukosthäng med kommunen, tankar kring hur vi hjälper de människor som bär på en dröm att våga ta steget till att starta företag samt brott och bedrägerier mot företag.

Tack till Christian Hulten på Kalmar Näringsliv för gott samarbete. Varmt tack till både Erik Ciardi, Centern/kommunalråd och Hanne Lindqvist, Moderaterna för ert deltagande.

Ett extra varmt lycka till säger vi till företagen Förlösa ekonomi, C-optik synklinik, advokat Daniel Möller AB, Bildväxlarna och Hatstore ni är grymma i det ni gör så ”keep up the good work”.

Efter alla dessa år med våra attitydmöten/resor/samtal och alla företagare, politiker och tjänstemän vi har förmånen att träffa så kan vi sammanfatta det hela på ett väldig enkelt sätt: Det är i möten saker händer, när vi delar med oss till varandra och lyssnar och lär.

Vi lyssnar och lär och jobbar vidare för att det skall vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva företag, både i Kalmar och hela Sverige.

Ingrid Ohlsson

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen