Björn Falkenhall – Tillväxtanalys

Hej Björn,

Nu måste det ha inträffat ett missförstånd. Småföretagarnas Riksförbund (SFR) är den enda växande småföretagarorganisationen. Vi har nu över 19 000 småföretagare som medlemmar, vilka vill bli representerade av småföretagare av kött och blod i stället för anställda tjänstemän.

Vi erbjöd oss att medverka med en aktiv företagare i arbetet med kostnader för regelkrångel. Vad som är typiskt för småföretagare är just att de inte vill skapa ”hyllvärmare” utan hellre verkstad än snack. Att hänvisa till en referensgrupp av tjänstemän och ombudsmän torde väl innebära större risk för hyllvärmare än att ha företagare med. Dessutom kan en aktiv företagare faktiskt beskriva situationen direkt, utan att tvingas höra med någon som man representerar.

Vi hoppas att det inte skapade någon rädsla hos er att få in en katt bland hermelinerna. Småföretagare är nog lika civiliserade som ombuds- och tjänstemän i Stockholm.

Vi önskar er lycka till med arbetet eftersom det är våra medlemmar som belastats av regel­krånglet. Har ni bruk för någon småföretagare i arbetet så ställer vi gärna upp.
 
 
 
 
För ytterligare information kontakta:
Leif Svensson
Förbundsordförande
E-post: leif.svensson@smaforetagarna.eu
Vxl; 042 – 34 28 50
På hemsidan; www.smaforetagarna.se

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen