• Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Fråga:
– Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Svar:

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som arbetar aktivt för att lyfta medlemmarnas röster till högre instanser. Vår huvudsakliga uppgift är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för våra medlemmar och detta uppnår vi genom att ha ett starkt näringspolitiskt engagemang och att erbjuda olika medlemsförmåner som gynnar småföretagaren. Genom att ge politiker och tjänstemän en tydlig inblick i en småföretagares vardag påverkar vi utvecklingen av de beslut som fattas som berör småföretagarna i Sverige.

 

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som har intresse av att lyfta och stötta småföretagarna i Sverige, alltså mikroföretag med 1-10 anställda. Vi syns i media, träffar politiker både på lokal och nationell nivå och gör kontinuerligt besök ute hos våra medlemmar. Att skapa opinion och våga säga ifrån även i obekväma frågor är en viktig del i vårt politiska arbete.

 

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som är skapad av och drivs av aktiva småföretagare. Därför vet vi vilka svårigheter en småföretagare kan mötas av och vi brinner för att underlätta vardagen för denna hårt arbetande grupp, både på kort och lång sikt.

 

Så resonerar Småföretagarnas Riksförbund just nu.

 

ANNAN INTRESSANT EKONOMISK INFORMATION

Förlängt omställningsstöd

Förlängt omställningstöd från den 19 oktober I veckan godkände EU-kommissionen förslaget om en förlängning av omställningsstödet. Omställningsstödet går att söka

Läs mer »

Hyresreduktioner

Inledning Om det är någon bransch som håller i nyckeln till hur samhället kommer att se ut framöver så är

Läs mer »

Vi sammanfattar småföretagarnyheter en gång i veckan och skickar en e-postsummering till dig.

Stå starkare tillsammans

Bli medlem