Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Fråga:
– Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Svar:

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som arbetar aktivt för att lyfta medlemmarnas röster till högre instanser. Vår huvudsakliga uppgift är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för våra medlemmar och detta uppnår vi genom att ha ett starkt näringspolitiskt engagemang och att erbjuda olika medlemsförmåner som gynnar småföretagaren. Genom att ge politiker och tjänstemän en tydlig inblick i en småföretagares vardag påverkar vi utvecklingen av de beslut som fattas som berör småföretagarna i Sverige.

 

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som har intresse av att lyfta och stötta småföretagarna i Sverige, alltså mikroföretag med 1-10 anställda. Vi syns i media, träffar politiker både på lokal och nationell nivå och gör kontinuerligt besök ute hos våra medlemmar. Att skapa opinion och våga säga ifrån även i obekväma frågor är en viktig del i vårt politiska arbete.

 

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som är skapad av och drivs av aktiva småföretagare. Därför vet vi vilka svårigheter en småföretagare kan mötas av och vi brinner för att underlätta vardagen för denna hårt arbetande grupp, både på kort och lång sikt.

 

Så resonerar Småföretagarnas Riksförbund just nu.

 

ANNAN INTRESSANT EKONOMISK INFORMATION

Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Nya krisåtgärder ska stötta företag genom pandemin

Nya förslag som ska stötta företag genom pandemin presenteras Regeringen går ännu en gång ut med nya förslag som ska hjälpa företag och enskilda personer genom coronapandemin. Förslagen innefattar att: – Göra sjukförsäkring och sjukpenning mer flexibelt för att minska risken att människor förlorar sin sjukpenning och för att fler ska få möjligheten att rehabiliteras

Läs mer »
Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Omsättningsstödet förlängs

Enligt finansminister Magdalena Andersson (S) har 100 000 personer förlorat sina jobb på grund av corona.  Många företag befinner sig fortfarande i stor kris och det ser dessvärre inte ut att vända den närmsta tiden. För att stötta företagare har regeringen nu meddelat att man förlänger bland annat stödet för korttidspermittering och omsättningsstödet för företag

Läs mer »
Vad är Småföretagarnas Riksförbund?

Omsättningsstöd till enskilda näringsidkare

Många enskilda firmor har drabbats hårt av Covid-19 men har inte kunnat nyttja de stödåtgärder som regeringen hittills har presenterat. Man har därför nu infört ett omsättningsstöd till enskilda näringsidkare.

Läs mer »

Vi sammanfattar småföretagarnyheter en gång i veckan och skickar en e-postsummering till dig.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen