Affärsnätverka med Småföretagarna

Som små bi i en bikupa är vi här för att kunna hjälpa varandra, i motvind så väl som medvind.

Vi vet alla hur värdefullt det är när människor hjälps åt, stöttar och peppar varandra.

På grund av virussjukdomen Covid-19 är det många företagare som har det mer jobbigt än någonsin nu och det är därför extra viktigt att vi fortsätter hjälpa varandra. Det är många som drabbats av personalbrist, leveranser som inte kommer iväg och kunder som slutar handla. Man pratar om att man ska digitalisera sina verksamheter och sköta så mycket som möjligt online istället. För många är det svårt att digitalisera eller se möjligheterna i att utveckla sitt företag i kristider.  Vi vill därför uppmana alla att hjälpas åt och erbjuder en samlingsplats i vår Facebookgrupp Affärsnätverka med Småföretagarna.

Småföretagarnas Riksförbund har alltid haft som mål att vi företagare ska hjälpas åt och utvecklas med varandra. Vi vill därför uppmana alla småföretagare att gå med i vår slutna Facebookgrupp Affärsnätverka med Småföretagarna – en mötesplats för företagare, där ni är varmt välkomna att ställa frågor, nätverka, bidra med tips och erbjudanden. Allt som kan underlätta i denna kristid vi småföretagare nu står inför.

Facebookgruppen har över 5000 medlemmar att rådfråga, be om hjälp, hjälpa eller utbyta andra typer av affärsmöjligheter. Tillsammans är vi starka och tillsammans hjälps vi åt för att ta oss igenom det här.

Välkommen in i den gemenskap som finns i vår grupp: Affärsnätverka med Småföretagarna!

Vi sammanfattar småföretagarnyheter en gång i veckan och skickar en e-postsummering till dig.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top