ELDSJÄLAR

- Entreprenörer som brinner för småföretagares villkor och som vill påverka

Eldsjälar är ett strategiskt arbete som drivs av Småföretagarnas Riksförbund med styrelseledamoten Ingrid Ohlsson som Ambassadör. Du som Eldsjäl blir Småföretagarnas Riksförbunds förlängda arm ute i samhället.

Vi skapar ett företagsvänligt Sverige tillsammans

Vill du bredda ditt nätverk, lära dig nya saker och samtidigt dela med dig av din kunskap till andra?

Då är Eldsjälsrollen som gjuten. Tillsammans med oss i Småföretagarnas Riksförbund får du vara med och bygga upp lokala nätverk som vidare kommer att bidra till att bygga kontakter mellan både lokala småföretag, lokala politiker och kommunrepresentanter. Genom att samla Eldsjälar i Sverige kommer förbundet att nå våra medlemmar på ett personligt sätt där vi bygger förtroende och tillit – förhoppningsvis åt båda hållen.

Vi behöver varandra, vi lyfter varandra och vi skapar ett företagsvänligt Sverige tillsammans.

Visst låter det fantastiskt?

HUR BLIR JAG EN ELDSJÄL?

För att bli Eldsjäl behöver du skicka in en ansökan. Ansökan behandlas i första skedet av ambassadören Ingrid Ohlsson som ger dig information om nätverket samt ett frågeformulär och en kandidatförsäkran som du behöver besvara. När du är klar med detta så tar Ingrid diskussionen vidare till styrelsen som tar ställning till förslaget och beslutar att antingen tacka ja eller nej till din ansökan.

Logga in nedan för att komma till ett kontaktformulär som hjälper Ingrid att komma i direktkontakt med dig.

VIKTIGT: För att kunna bli Eldsjäl för Småföretagarnas Riksförbund måste du vara medlem i förbundet.  

Är du inte medlem i förbundet kan du enkelt bli medlem genom att KLICKA HÄR!

Ingrid Ohlsson
Styrelseledamot och ansvarig för Attitydresan och Småföretagarnas Riksförbunds Eldsjälar

Ingrid är proffs på att bygga nätverk, älskar möten med människor och ser oftast möjligheter i allt som dyker upp i hennes väg. Kanske är detta en av de starkaste anledningarna till att hon är ansvarig för Attitydresan och att bygga nätverket Eldsjälar i Sverige.

Till vardags driver Ingrid sitt företag Hjärtans(G)Hjärna AB, ett inspirations- och produktionsbolag med säte i Helsingborg. Hon ser sig själv som ”möjliggörare med ett brett kontaktnät” efter 35 år i kultur och nöjesbranschen.

Ingrids motto är: Jag måste se till att ha roligt, annars blir det tråkigt och då är det inte kul. Texten är dessutom tonsatt, så varför inte be Ingrid sjunga den för dig när ni ses?

LÄS MER >> Ingrid Ohlssons presentation

Våra eldsjälar
Peter Munteanu

Namn: Peter Munteanu 
Företag: Yogobe  
Antal medarbetare: 17 

>> LÄS PRESENTATION

_DSC9649

Namn: Anne-Louise Kroon 
Företag: CoOperate Coffice
Antal medarbetare: 1 

>> LÄS PRESENTATION

Namnlös design (88)

Namn: Nicholas Lusack
Företag: MEC AB
Antal medarbetare: 6

>> LÄS PRESENTATION

Namnlös design (89)

Namn: Lise Norrman
Företag: LSF&H Consulting AB
Antal medarbetare: 1

>> LÄS PRESENTATION

Johan

Namn: Johan Pensar
Företag: Löparö Skärgårdsby
Antal medarbetare: 1

>> LÄS PRESENTATION

Anna

Namn: Anna Pensar
Företag: Löparö Skärgårdsby
Antal medarbetare: 1

>> LÄS PRESENTATION

VANLIGA
FRÅGOR & SVAR

Det finns flera anledningar till att du borde ansluta dig till nätverket Eldsjälar, den främsta är att du själv är entreprenör och drivs av engagemang och viljan att förändra småföretagarens villkor i samhället.

Utöver att du blir del av en näringspolitisk påverkan blir du också en del av ett unikt nätverk framtaget endast för småföretagare med samma driv och motivation som dig själv. Du får tillgång till nätverksträffar, workshops och evenemang samt möjligheten att lyfta tankar och funderingar direkt till politikerna.

Att vara Eldsjäl för Småföretagarnas Riksförbund bygger på förtroende och tillit åt båda hållen. Det vi förväntar oss av dig som Eldsjäl är bland annat att du är medlem i förbundet, att du står bakom vårt motto “Tryggt, Enkelt och Lönsamt”, att du aktivt deltar i de möten vi arrangerar samt att du är tillgänglig för att hjälpa till vid de tillfällen förbundet ber dig (exempelvis undersökningar på din ort, frågeställningar för din kommun etc.).

Det korta svaret på frågan är JA! Så länge du är medlem i Småföretagarnas Riksförbund, driver ett företag och blir godkänd av styrelsen.

Nej, du behöver inte ha ett stort nätverk för att bli en av våra Eldsjälar men självklart är det en fördel. Det som är viktigast är att du har ett driv och engagemang i det du gör och att du vill ingå i ett nätverk för det är just det som vi skapar tillsammans.

Småföretagarnas Riksförbund påverkar politiska beslut och är en stark opinionsbildare i den svenska näringspolitiken. För att få ännu mer opinion hjälper vi varandra till att få politikerna att förstå vikten av småföretag och entreprenörer i samhället. Vi vill samla ihop drivna och engagerade småföretagare som hjälper oss att ha fler ögon på marken.

Som Eldsjäl är du en del av vår gemenskap som bygger på tillit, förtroende och gemensamma beslut. Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som företräder småföretagare inom alla branscher. Vi är en rikstäckande organisation med uppgift att främja privat företagsamhet med särskild inriktning på små företag.

Som Eldsjäl förväntas du agera partipolitiskt, etniskt, religiöst och kulturellt obundet precis som förbundet samt följa våra stadgar som du kan läsa mer om HÄR.

Vår förhoppning är att ha en stor spridning bland våra Eldsjälar och vi hoppas kunna nå ut till alla län men var i landet du bedriver din verksamhet spelar ingen roll för huruvida du kan bli Eldsjäl eller inte. Våra möten sker primärt digitalt och i de fall då fysiska träffar arrangeras hittar vi en lösning tillsammans.

HAR DU ANDRA FRÅGOR?

Fyll i nedan formulär för att Ingrid Ohlsson som är ansvarig för Småföretagarnas Riksförbunds Eldsjälar ska nå ut till dig och kunna besvara alla dina frågor.

Vår Spotifylista

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top