En procent finansieringskostnad på dina fakturor

Sälj era fakturor för att trygga likviditet och tillväxt

Under september och oktober månad erbjuder alla Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar ett unikt erbjudande där du kan enkelt trygga din likviditet i ditt företagande genom att sälja dina fakturor till Invoice Finance.

Hur är detta billigare än det tidigare annonserade medlemsförmånen?

Det som blir aktuellt under september och oktober:
1,0 % för 30 dagar finansiering på fakturabeloppet med 10 kr registreringsavgift per faktura. Få din faktura utbetald på företagskontot inom ca. 24timmar.

Efter kampanjen återgår man till reguljära medlemsförmånsvillkor:
Max tak på 1,9 % för 30 dagar finansiering på fakturabeloppet med 10 kr registreringsavgift per faktura. Få din faktura utbetald på företagskontot inom ca. 24timmar. 

Vad mer innehåller tjänsten?

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du förmånliga priser och villkor för att kunna sälja din faktura och öka din likviditet i företaget. Nedan finner du de viktigaste förmånerna i vårt samarbete: 

  • Invoice Finance  har inga bindningstider

  • Invoice Finance tar inga års- eller månadsavgifter 

  • Invoice Finance har inga omsättningskrav

  • Invoice Finance tar inga inkassoarvoden, påminnelse- eller registreringsavgifter 

  • Invoice Finance ger dig tillgång till personlig service och handläggning

Vill du läsa mer om denna medlemsförmån? Klicka här >>> LÄS MER

HUR GÖR JAG FÖR ATT KOMMA I KONTAKT MED INVOICE FINANCE OCH BÖRJA MED TJÄNSTEN REDAN IDAG?

Du fyller dina uppgifter i formuläret nedan för att kunna komma i direktkontakt med Invoice Finance, där de hjälper dig med lägga upp dig som kund via ditt medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund för att kunna ta del av detta unika erbjudande.

OBS! Du förpliktigar dig inte till något genom att fylla i formulären utan din information gör det möjligt för att Invoice Finance handläggare ska kunna komma i direktkontakt med dig för att undersöka nästa steg i processen för dina fakturabehov, samt ge dig en chans att få dina frågor besvarade samtidigt som ha dina korrekta uppgifter tillhands för att gå vidare med tjänsten.

Om du vill ringa direkt till Matias Egonzo eller övriga rådgivare, på Invoice Finance så trycker du på RING INVOICE knappen eller ring direktnumret: 040 – 61 90 560. Glöm inte att ange att du ringer som medlem i Småföretagarnas Riksförbund för att kunna få ta del av detta unika erbjudande.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top