Få din hälsa analyserad helt gratis – förlängd till slutet av maj

Ghassan Ghaziri, Småföretagarna Riksförbund träffar Julia Sjögren från LifeComp för att presentera ett unikt erbjudande för Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar för att hjälpa småföretagare till ett hälsosammare liv.

En god hälsa är det viktigaste vi har men det är också något man lätt tar för givet. Runt 85 procent av alla dödsfall i Europa är kopplade till sjukdomar som kan förhindras eller fördröjas genom ändrade livsstilsvanor (Läkartidningen, 2012). Genom vår samarbetspartner LifeComp erbjuder vi därför en vetenskapligt underbyggd hälsoanalys för att stämma av din hälsostatus.

LifeComps hälsoanalys tittar på över 200 mätpunkter för att få en helhetsbild av din hälsa. Analysen täcker allt från levnadsvanor till fysiska och psykosociala faktorer. När du genomfört LifeComps hälsoanalys får du en tydlig översikt över vad du bör fokusera på för att förbättra din hälsa.


Erbjudandet gäller för både dig som småföretagare och dina anställda. På grund av erbjudandets popularitet förlängs nu erbjudandet till hela maj månad. Passa på nu och beställ en hälsoanalys som är gratis för alla Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar.

Få din hälsa analyserad helt gratis - förlängd till slutet av maj

Klicka här för att komma till erbjudandet

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen