Juridisk rådgivning med Nordbro

Ghassan Ghaziri från Småföretagarnas Riksförbund får träffa Hillevi Ottosson från Nordbro för att diskutera juridik för småföretagare.

Du visste väl redan att du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har tillgång till 3 gånger 30 min juridisk rådgivning via telefon för dig och ditt företag? Bara på dessa 90 minuter som du årligen har tillgång till i ditt medlemskap har du redan sparat in din medlemsavgift på årsbasis. Skjut inte juridiska ärenden på framtiden och till när det blir akuta juridiska ärenden. Utan nyttja juridiska assistansen som ingår i ditt medlemskap på ett proaktivt sätt för att förhindra brinnande “sista sekunden” åtgärder som kan påverka ditt företagande på ett negativt sätt.

Under ledorden “Proper Planing Prevents Poor Performance” låter även Ghassan Hillevi att förklara andra juridiska fördelar med Nordbro som kan hjälpa dig i företagandet och även på det privata planet till extremt förmånliga priser för dig som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Planerar man sina avtal och sin juridik väl i företaget kan man undvika tvistemål på ett helt annat sätt. Men om det skulle leda till tvistemål så kan Nordbro stötta dig hela vägen på ett kostnadseffektivt sätt.

Se gärna över Nordbros övriga tjänster genom att KLICKA HÄR

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen