Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Tjänstepensioner till inköpspris!

Småföretagarnas Riksförbund kan nu i samarbete med Pensure erbjuda marknadens första helt digitala tjänstepension med en unik prislapp. Med Pensure, kan du som småföretagare teckna tjänstepension för dig själv och dina anställda genom några få klick på din dator, mobil eller surfplatta.

OM SAMARBETET

Nu finns en tjänstepension för dig och dina anställda som är enkel, digital och har en prissättning som tidigare bara varit tillgänglig för stora företag och organisationer.

Småföretagarnas Riksförbund kan nu i samarbete med Pensure erbjuda marknadens första helt digitala tjänstepension med en unik prislapp. Dessutom får du som är medlem i Småföretagarna 25% rabatt på Pensures avgift, under första året du tjänstepensionsparar med Pensure!

Se denna viktig medlemsförmån nedan och även artikel om tjänstepension.

Tjänstepensioner till inköpspris!
Finans

Tjänstepension

Tjänstepensioner till inköpspris med Pensure. Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt? Så vill vi inte att det ska vara! I samarbete med Pensure vill vi erbjuda dig som medlem marknadens första helt digitala tjänstepension med en unik prislapp. Med Pensure,

Läs mer »
Tjänstepensioner till inköpspris!

5 sätt att maximera pensionen som företagare

Vänligen träffa Mikael Claesson författaren av denna artikel och VD för Pensure. Pensure är Småföretagarnas Riksförbunds medlemsförmån där du som småföretagare lättare ska kunna se över din tjänstepension genom deras digitala plattform. En tjänstepension till inköpspris för dig själv som småföretagare och dina anställda.  Källa:

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen