Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Trygga försäkringar för dig som småföretagare

Småförtagarnas Försäkring har anpassade och speciella försäkringsavtal för medlemmarna i Småföretagarnas Riksförbund. Genom dessa försäkringar vill Småföretagarnas Försäkring skapa trygghet och nytta för medlemmarna. Både företagare och privatpersoner är välkomna att kontakta Småföretagarnas Försäkringar för att få en överblick på sina försäkringar.

Som anställd har de flesta tillgång till försäkringar via sin arbetsgivare, medan företagare behöver skapa den tryggheten själva. Till medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund erbjuder vi Småföretagarnas Trygghetspaket. Det är ett försäkringspaket som ger ett viktigt grundskydd, både för dig som privatperson och som företagare.

Trygga försäkringar för dig som småföretagare

Trygghetspaket

Trygghetspaketet som innefattar sjuk- och olycksförsäkring samt livförsäkring. Låt Krister Palin från Småföretagarnas Försäkring förklara vad detta paket innebär och varför du som småföretagare ska aktivera trygghetspaketet tillsammans med dina företagsförsäkringar genom Småföretagarnas Försäkringar som är specialanpassade försäkringar med förmånligare premier för just dig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Som medlem kan du logga in

Läs mer »

Grundskyddet i Trygghetspaketet består av:

  • Sjuk- och Olycksfallsförsäkring som ger dig ersättning om du inte blir återställd på grund av sjukdom eller olycksfall, så kallad invaliditetsersättning. I samband med olycksfall kan du få ersättning för kostnader såsom läkekostnader och resekostnader.
  • Livförsäkring som ger dina efterlevande en ekonomisk trygghet – ett engångsbelopp som betalas ut till dina närmaste om du avlider. Barnlivförsäkringen gäller till 20 års ålder.
  • Privatvårdsförsäkring som ger dig snabb tillgång till korrekt vård och vårdplanering som säkerställer att du rätt vård i rätt tid. Allt för att du på så snabbt som möjligt skall kunna vara tillbaka i tjänst.
Trygga försäkringar för dig som småföretagare

Tryggheten lockade Ingrid till Småföretagarna

Efter drygt 20 år som egenföretagare blev Ingrid Ohlsson medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Framför allt var det Trygghetspaketet som lockade och det tog inte lång tid innan det kom till användning. – Jag är så glad att jag hade försäkring när jag skadade ryggen. Annars hade det varit mycket omständligare och som egenföretagare har jag

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen