Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Aktuellt just nu

Medlemsförmåner

Ford

Samarbete mellan Ford och Småföretagarna Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du en attraktiv medlemsrabatt vid köp av en Ford personbil eller transportbil.Hedin Motor Company är bolagsnamnet för Ford Sverige och är importör av Ford-produkter i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar såväl hybridmodeller som elbilar. Nyheter från Ford Den innovativa nya Explorer SUV leder vägen för en ny våg av djärva, ikoniska elbilar som

Medlemsförmåner

Preem

Småföretagarnas Riksförbund tecknar nytt avtal med Preem med generösa rabatter för dig som är medlem. Ghassan Ghaziri och Robin Silfverberg Upp till 1 krona rabatt i 6 månader Just nu får du som har företagskort via Småföretagarnas Riksförbund automatiskt 100 öre rabatt på diesel per liter, 70 öre rabatt på bensin och hela 15% på biltvätt. Erbjudandet

Medlemsförmåner

Juridiska verktygslådan

DIN JURIDISKA VERKTYGSLÅDA En samlingssida med juridiska råd och stöd för Dig som småföretagare. Det ska vara lätt att göra rätt. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du alltid 3×30 min juridisk rådgivning

Det lönar sig att vara medlem, absolut!

Den beräknade totala summan är framtagen på statistik enligt nedan givna källor och följande siffror.

Genomsnittspriset i Sverige 2018 för motorförsäkring låg på 5641 kronor per försäkring enligt Insplanet

I ditt medlemskap ingår 3 tillfällen med juridisk rådgivning a 30 minuter. Enligt domstol.se ligger snittpriset för Juridisk rådgivning på 1780kr/h. 

För att beräkna besparingen vid köp av transportbil har vi utgått ifrån en Peugot Transportbil med nypris från 495 000 kr enligt Peugeot.

För att beräkna besparingen vid gymkort har vi utgått ifrån ett Guld/regionkort hos Nordic Wellness, kostnad 4788kr/år.

Besparingen för hotellövernattning utgår ifrån ett genomsnittspris på 845kr/natt enligt Hotelstatistics.

I summan finns även 3 månaders trygghetspaket som ingår i medlemskapet – värde 281.25kr per månad i 3 månader. 

Bemärk att besparingarna är framtagna vid formulärets skapande (2012-12-09) och kan ha förändrats. Besparingen är ett räkneexempel och varierar från fall till fall där just din besparing kan vara lägre eller högre än snittet. Vårt räkneformulär är framtaget för att ge dig en visualisering av ungefär hur mycket du kan spara in på ditt medlemskap i småföretagarnas riksförbund.

 

Våra medlemsförmåner

Medlemsförmåner

JURIDISK RÅDGIVNING

Det här med juridik kan vara svårt och komplicerat för den ovana. Hur ska jag tolka olika lagar och regler? Gör jag rätt rent juridiskt och vilka rättigheter har jag i förhandlingar och uppköp? Ta del av Småföretagarnas juridiska rådgivning!

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

VÅRA FÖRSÄKRINGAR

Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund får tillgång till att teckna försäkringar speciellt utformade för småföretagare via Småföretagarnas Försäkringar. Småföretagarnas Försäkringar hjälper dig som småföretagare att hitta rätt försäkring för ditt behov. Vi erbjuder idag sex olika kategorier av försäkringar.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

VÅRA NÄTVERKSTRÄFFAR

Är du medlem hos oss i Småföretagarnas Riksförbund så ingår våra nätverksträffar i din medlemsavgift. Vi lyssnar på varandra och skapar innehållet tillsammans för en sak vet vi säkert och det är att kompetensen finns inom gruppen, så då hjälps vi åt med den biten också. Är du nyfiken och vill följa med på en träff så finner du information om våra nätverksträffar på denna sida..

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

VÅRA PENSIONER

För att du ska få en så bra pension som möjligt är det viktigt att vidta rätt åtgärder i rätt tid. Pensionen består av tre delar: allmän pension, tjänstepension och eget sparande. För att din totala pension ska bli så hög som möjligt krävs att du maximerar samtliga tre.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

FORDON

Har du ett behov av tjänstebil i ditt företag? Då kan du spara stora belopp tack vare Småföretagarna Riksförbund fina rabatter på såväl fordon som drivmedel. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund kan du få rabatt på utvalda bilmodeller från DS Automobiles, Opel, Ford, Citroen och Peugeot.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

DRIVMEDEL

För många småföretagare är drivmedel något som genererar stora utgifter i företaget. Känner du igen dig? Då har vi några riktigt bra skäl till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Ta del av våra medlemsförmåner med rabatter på drivmedel.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

FINANS

Våra medlemmar har möjlighet att ta del av ett flertal bra erbjudanden inom finanssektorn där vi bland annat har rabatterade priser på fakturaköp och påminnelsehantering, men även fördelaktiga företagslån via Krea samt ett rabatterat pris på tjänstepensioner via Pensure.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

HÄLSA & FRISKVÅRD

Som småföretagare jobbar vi ofta och mycket. Det kan bli långa arbetsdagar, något som lätt kan leda till både stress och såväl psykisk som fysisk ohälsa. Därför har vi på Småföretagarnas Riksförbund tagit fram flera bra förmåner kring friskvård och hälsa.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

HOTELL & RESA

Är du ofta på resande fot i ditt företagande? Då finns det stora pengar att spara med Småföretagarnas Riksförbunds fördelaktiga rabatter på hotell och tågresor. Vi har bland annat rabatt på tågresor med SJ och hela 25% rabatt på privata hotellvistelser hos Elite Hotels.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

KONTOR & ELEKTRONIK

Är det dags att skaffa ett ordentligt kontor? Eller behöver du uppgradera och förnya befintliga hårdvaror? Oavsett anledning så erbjuds alla våra medlemmar flera attraktiva rabatter på elektronik och kontorsartiklar via våra samarbetspartners.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

ADMINISTRATION

Ett vanligt förekommande hinder många upplever när de går i tankarna att starta sitt första företag är all administration det medför. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du verktyg som underlättar att manövrera din administrativa vardag som småföretagare.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

TIDNING & MAGASIN

Som småföretagare har du säkert är stort intresse för affärer och omvärlden. Vi tar därför fram löpande erbjudanden på tidningarna och magasin som bevakar dina intressen. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även vår omtyckta medlemstidning Bra Affärer fyra gånger om året.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

TRANSPORT & LOGISTIK

Driver du en e-handel och behöver bra priser på leverans av dina paket? Eller har du tjänstebilar som slukar drivmedel under alla era kundbesök? Som medlem hos Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet till flera attraktiva rabattavtal inom transport och logistik.

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

UTBILDNING

Att driva småföretag kräver ofta kunskap inom många områden för att få ihop hela företaget och därför är vi stolta över att kunna erbjuda alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund flera bra erbjudanden på såväl kostnadsfri som rabatterade utbildningar. Ta chansen att vässa dina kunskaper!

LÄS MER  >>

Medlemsförmåner

MARKNADSFÖRING

Har du svårt att få ditt företag att växa och hitta nya kunder? Då har du som medlem i Småföretagarnas riksförbund möjlighet att ta hjälp med marknadsföringen. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund så blir du även en del i ett stort affärsnätverk.

LÄS MER  >>

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen