Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Drivmedel

Preem

Småföretagarnas Riksförbund tecknar nytt avtal med Preem med generösa rabatter för dig som är medlem. Ghassan Ghaziri och Robin Silfverberg Upp till 1 krona rabatt

Läs mer »

CIRCLE K

Circle K ❤️ Småföretagarna och välkomnar in er till sina stationer   Genom samarbetet får ditt företag ta del av rabatter och erbjudanden anpassade till

Läs mer »

Shell

Extra bra rabatt för dig som är medlem året om. Nu kan du som är medlem hos Småföretagarnas Riksförbund få riktigt bra rabatter och erbjudanden

Läs mer »

Som småföretagare är det viktigt att hålla nere utgifterna i företaget för att kunna leverera ett positivt resultat på sista raden. För många småföretagare är drivmedel  något som genererar stora utgifter i företaget och som har en negativ inverkan på vinstmarginalen.

Känner du igen dig i de beskrivna problemen med höga kostnader för drivmedel? Då har vi några riktigt bra skäl till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund och få ta del av våra medlemsförmåner med rabatter på drivmedel. 

Upp till 100 öre rabatt per liter

Drivmedelskostnaderna har växt till en tung kostnad i många företag under de senaste åren. I alla företag med någon form av transportbehov i verksamheten blir drivmedel snabbt en betydande utgift som skär i marginalerna.

Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund har dock tillgång till rabatterade drivmedelspriser hos Circle K, Shell och Preem. Medlemmar erbjuds upp till hela 100 öre rabatt per liter. Rabatten är olika beroende på vilken typ av drivmedel du tankar, klicka in på respektive drivmedelsbolag här nedanför för att se tabeller över vilken rabatt som erbjuds på vilken typ av drivmedel.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom drivmedel. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från fordon och transport till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen