Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Finans

Mallar

Kostnadsfria mallar Småföretagarnas Riksförbund har tillsammans med partners insatta inom den administrativa och juridiska domänen nu tagit fram de mest eftersökta blanketter, mallar och instruktioner

Läs mer »

Företagslån med Krea

Få företagslån med ränterabatt. Medlemmar får upp till 15% rabatt på räntan. Företagslån genom Krea Från 10 000 kr till 30 miljoner kr Lånet utbetalt

Läs mer »

dinBIZ

Lättare att räkna ut lönsamheten i ditt företag Ska du precis starta ett bolag, eller har nyligen startat ett? Bra gjort, Sverige behöver fler småföretagare!

Läs mer »
NORDBRO

Inkasso – Nordbro

Nordbro har några av de lägsta priserna på marknaden och erbjuder en komplett inkassoservice med efterbevakning och småmålshantering. Som medlem får du tillgång till Nordbros

Läs mer »

Tjänstepension

Tjänstepensioner till inköpspris med Pensure. Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt? Så vill vi inte att det ska vara! I

Läs mer »

Våra medlemmar har möjlighet att ta del av ett flertal bra erbjudanden inom finanssektorn där vi bland annat har rabatterade priser på fakturaköp och påminnelsehantering, men även fördelaktiga företagslån via Krea samt ett rabatterat pris på tjänstepensioner via Pensure.

Fakturaköp

Har du problem med kunder som inte betalar i tid? En utdragen påminnelseprocess kan vara en riktig administrativ tidstjuv såväl som ett likviditetsproblem som hindrar oss från att göra de investering som vårt bolag behöver.

Det finns dock möjlighet att få administrativ avlastning genom att överlåta påminnelsehanteringen till ett externt bolag och på så sätt få mer tid över till värdeskapande aktiviteter i ditt eget företag. För de flesta av oss har ju faktiskt startat vårt företag för att skapa värde för våra kunder, inte för att spendera ändlösa nätter med administrativa uppgifter och jaga kunder som inte betalat i tid.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att ta hjälp av Nordbro Inkasso till ett förmånligt erbjudande för att trygga ditt företags likviditet och slippa hantera påminnelseprocessen på egen hand.

Företagslån

Drömmer du om att kunna göra en större investering i ditt företag? Men kanske saknar du tillräckligt kapital och vill inte ta in externa finansiärer? Då kan ett företagslån via en bank vara lösningen för dig.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du även möjligheten till ett medlemsunikt lån i Krea. Lånet kallas för Lilla företagslånet och som medlem får du ränterabatt och lägre krav på den personliga borgen. Efter godkänd låneansökan får du även ett års gratis förlängning av ditt medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund.

Tjänstepension

Tycker du att det här med pensioner för dig och dina anställda är krångligt, komplicerat och svårt? Då är Pensure kanske lösningen för dig. Hos Pensure kan du som företagare teckna tjänstepension för dig och dina anställda med med några få klick på din dator, mobil eller surfplatta.

Våra medlemmar får dessutom kostnadsfri rådgivning och 25% rabatt på Pensures avgift under det första året du sparar med Pensure. Utöver det får du även 20% rabatt på alla fonder med en fondavgift som överstiger 1%, något som kan bli värt oerhört mycket av tid.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom finans. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från företagsutveckling och administration till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen