Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Utbildning

Skånska nätverk

Är du medlem hos oss i Småföretagarnas Riksförbund så ingår vårt skånska nätverk i din medlemsavgift. Du skall alltså driva din verksamhet och vara boende

Läs mer »

Mallar

Kostnadsfria mallar Småföretagarnas Riksförbund har tillsammans med partners insatta inom den administrativa och juridiska domänen nu tagit fram de mest eftersökta blanketter, mallar och instruktioner

Läs mer »

dinBIZ

Lättare att räkna ut lönsamheten i ditt företag Ska du precis starta ett bolag, eller har nyligen startat ett? Bra gjort, Sverige behöver fler småföretagare!

Läs mer »

Kunskap och utbildning är aldrig en tung last att bära brukar man säga och så är det verkligen för alla småföretagare. Att driva småföretag kräver ofta kunskap inom många områden för att få ihop hela företaget och därför är vi stolta över att kunna erbjuda alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund flera bra erbjudanden på såväl kostnadsfria som rabatterade utbildningar. Så ta chansen att vässa dina kunskaper inom viktiga områden som över tid kan göra din egna företagsresa mer framgångsrik och hållbar!

Kostnadsfritt utbildningsmaterial

Alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund erbjuds att ta del av ett kostnadsfritt exemplar av boken Bygg Business som är en guide till hur man driver sitt företag till en varaktig framgång och skapar lönsamhet över tid.

Ytterligare rabatter på utbildningar

Förutom rabatterade utbildningar hos Påhlmans Handelsinstitut erbjuds våra medlemmar 10% rabatt hos Srf konsulternas praktiska kurser i bland annat bokföring, deklaration, moms, lön och skatt. Här har du möjligheten att stärka dina kunskaper kring företagsekonomi till ett rabatterat pris.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom utbildning. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från företagsutveckling och administration till fordon och transport. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen