Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Kontor & Elektronik

Inrego

Upp till halva priset på datorer och telefoner! Är du i behov av en dator, telefon eller skärm till ditt företag? Eller har du kanske

Läs mer »

Mallar

Kostnadsfria mallar Småföretagarnas Riksförbund har tillsammans med partners insatta inom den administrativa och juridiska domänen nu tagit fram de mest eftersökta blanketter, mallar och instruktioner

Läs mer »

The Park

Tre gratis dagspass på Coworking The Park Södra Den kreativa coworking communityn The Park Södra är ett personligt och kreativt coworking community med plats för

Läs mer »

Är det dags att skaffa ett ordentligt kontor till din verksamhet? Eller behöver du uppgradera och förnya befintliga hårdvaror på kontoret? Oavsett anledning så erbjuds alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund flera attraktiva rabatter på elektronik och kontorsartiklar.
Klicka dig in på de olika butikernas undersidor för att läsa mer om vilka fina erbjudanden på elektronik och kontorsmateriel du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund erbjuds.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom elektronik och kontor. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från fordon och transport till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen