Tidning & Magasin

Som småföretagare har du säkert är stort intresse för affärer och omvärlden. Vi tar därför fram löpande erbjudanden på tidningarna och magasin som bevakar dina intressen.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även vår omtyckta medlemstidning Bra Affärer fyra gånger om året

Bra Affärer utkommer fyra gånger om året och i tidningen får du nyheter inom företagande, spännande debattinlägg, nya kunskaper samt intervjureportage med småföretagare. I varje nummer ger även vår egen jurist råd och varje nummer innehåller även lite korsord för en avkopplande stund. Som medlem har du även möjligheten att komma med förslag och synpunkter kring vad du vill läsa om i tidningen.

Bra Affärer är perfekt läsning och avkoppling i hängmattan under sommarsolen eller framför brasan under vintertid!

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom tidningar och magasin. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från hotell och resor till utbildning och finans. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen