Tidning & Magasin

Placeringsguiden

Ett helt år med Placeringsguiden för endast 599 kr Ordinarie lösnummerpris, 99 kr per nummer. Placeringsguiden utkommer med 11 nr/år. Placeringsguiden är Sveriges största börstidning

Läs mer »

Privata Affärer

Ett helt år med Privata Affärer för endast 599 kr Ordinarie lösnummerpris, 99 kr per nummer. Privata Affärer utkommer med 12 nr/år och man bjuder

Läs mer »

Som småföretagare har du säkert är stort intresse för affärer och börsen, vi har därför tagit fram ett bra erbjudande på tidningarna Placeringsguiden och Privata Affärer. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även vår omtyckta medlemstidning Bra Affärer.

Bra Affärer utkommer fyra gånger om året och i tidningen får du nyheter inom företagande, spännande debattinlägg, nya kunskaper samt intervjureportage med småföretagare. I varje nummer ger även vår egen jurist råd och varje nummer innehåller även lite korsord för en avkopplande stund. Som medlem har du även möjligheten att komma med förslag och synpunkter kring vad du vill läsa om i tidningen.

Bra Affärer är perfekt läsning och avkoppling i hängmattan under sommarsolen eller framför brasan under vintertid!

Erbjudande på Placeringsguiden och Privata Affärer

Våra medlemmar erbjuds att teckna en årsprenumeration av Placeringsguiden eller Privata Affärer för endast 599 kronor. Tecknar man en prenumeration får man även boken “Så blir du miljonär” i hängmattan på köpet! Normalt pris för tidningarna är 99 kronor per lösnummer och Placeringsguiden utkommer 11 gånger per år medan Privata Affärer utkommer 12 gånger per år. Du kan således spara fler hundralappar genom att teckna vårt specialpris för en årsprenumeration.

Såväl Placeringsguiden som Privata Affärer fokuserar på analyser av börsen och tips och råd för ditt privata sparande och placeringar. Här kommer du få mycket matnyttiga tips och inspiration till hur du kan låta dina pengar arbeta för dig, ett perfekt verktyg för att stärka ditt eget kapital i privatlivet och inte bli lika sårbar för svängningar i ditt företags ekonomiska utfall. Dessa magasin kan alltså fungera både som lärorikt innehåll som en avkopplande stund.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom tidningar och magasin. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från hotell och resor till utbildning och finans. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen