Utbildning

Påhlmans Handelsinstitut

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du 15 % rabatt på Påhlmans Handelsinstituts yrkesinriktade studieutbud.   Påhlmans Handelsinstitut grundades 1881 och har sedan dess kompetensförsörjt

Läs mer »

Kunskap och utbildning är aldrig en tung last att bära brukar man säga och så är det verkligen för alla småföretagare. Att driva småföretag kräver ofta kunskap inom många områden för att få ihop hela företaget och därför är vi stolta över att kunna erbjuda alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund flera bra erbjudanden på såväl kostnadsfri som rabatterade utbildningar. Så ta chansen att vässa dina kunskaper inom viktiga områden som över tid kan göra din egna företagsresa mer framgångsrik och hållbar!

Kostnadsfritt utbildningsmaterial

Alla våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund erbjuds att ta del av en webbinarserie i tre delar om psykisk ohälsa och får även ett kostnadsfritt exemplar av boken Bygg Business som är en guide till hur man driver sitt företag till en varaktig framgång och skapar lönsamhet över tid.

20% rabatt hos Påhlmans Handelsinstitut

Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund erbjuds hela 20% rabatt på utbildningar och fristående kurser i bland annat ekonomi, juridik och HR hos Påhlmans Handelsinstitut. Här kan du studera helt på distans och det finns ett väldigt brett utbud av kurser och utbildningar. Kanske vill du vässa lite på din presentationsteknik eller försäljning? Eller varför inte en kurs i Excel för att öka dina kunskaper där? Man erbjuder även certifierade utbildningar inom bland annat redovisning, lönehantering och HR.

Ytterligare rabatter på utbildningar

Förutom rabatterade utbildningar hos Påhlmans Handelsinstitut erbjuds våra medlemmar 10% rabatt hos Srf konsulternas praktiska kurser i bland annat bokföring, deklaration, moms, lön och skatt. Här har du möjligheten att stärka dina kunskaper kring företagsekonomi till ett rabatterat pris.

Tack vare vårt samarbete med ICC Sverige så erbjuds även alla medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund att ta del av ICC Sveriges kurser i Incoterms 2020 för ett rabatterat medlemspris.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom utbildning. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från företagsutveckling och administration till fordon och transport. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen