Välj mellan två OLIKA STÖDPAKET för att sänka dina kostnader akut och samtidigt för att utveckla företaget på lång sikt.

Utveckla
ditt företag
på lång sikt

För att hjälpa småföretagarna i Sverige har Småföretagarnas Riksförbund och Affärskompetens Sverige med gemensamma krafter tagit fram praktiskt och handfast stöd med allt från att fylla i blanketter och ansökningar till samtal kring hur du kan hitta och prioritera i de stödpaket som tagits fram, hitta fler sätt till alternativa intäkter, identifiera nya kundgrupper och mycket mer. 

Som stöd till småföretagare som påverkats av Coronakrisen har vi tagit fram följande stödpaket

KRISPAKET
Vi stöttar praktiskt och handfast med allt från att fylla i blanketter och ansökningar till samtal kring hur du kan sänka dina kostnader, hitta och prioritera i de stödpaket som tagits fram och mycket mer.

 

OMSTÄLLNING
I denna tid av omställning kan det vara så att du och ditt företag måste bredda ramarna och kliva utanför boxen för att vara hållbart på lång sikt. Vi hjälper dig att hitta fler sätt till alternativa intäkter, att identifiera nya kundgrupper och andra tjänster/produkter som kan hjälpa ditt företag att stå kvar även efter Corona.

Det energiska affärsutvecklingsteamet.

"

Hitta nya vägar
med företaget

Vi erbjuder stöd till dig som är företagare och har ställts inför nya utmaningar på grund av Coronakrisen. Med stor kunskap inom företagsutveckling, ekonomi och ledarskap hjälper vi dig att komma vidare med ditt företagande.

Vi tror att det är viktigt att småföretagarna får ett bollplank, någon som hjälper till att prioritera, skapa handlingsplaner och ger andra perspektiv. Vi vet att många företag tänker att de ska ta tag i allt senare, men vi vet också att ”sen” lätt blir ”aldrig”.

* Detta är ett kostnadsfritt, tidsbegränsat och utökad stöd för medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund.

- att ge lite kärlek åt det du har -

Vad säger våra medlemmar om det stöd man har fått?

Andra utökade medlemsförmåner

Invoice Inkasso

Har du svårt att få betalt för dina förfallna fakturor?   Registrera dig redan idag helt kostnadsfritt och Invoice Inkasso hjälper dig att driva in förfallna fordringar utan att ta ut något hanteringsavgift eller inkassoarvode – ni har alltså möjlighet att återhämta 100% av originalfakturabeloppet https://youtu.be/4cpHx_sQTvQ Varför Invoice Inkasso? Våra inkassohandläggare har erfarenhet av att

Läs Mer »

Invoice Finance

Köper era fakturor för att trygga er likviditet och tillväxt   Max tak på 1,9% för 30 dagar finansiering på fakturabeloppet med 10 kr registreringsavgift per faktura. Få din faktura utbetald på företagskontot inom ca. 24timmar. https://youtu.be/4cpHx_sQTvQ Vad innehåller tjänsten? Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du förmånliga priser och villkor för att kunna sälja din

Läs Mer »

ISUZU

Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar erhåller en rabatt om 10% på gällande bruttoprislista på Isuzu pickuper och tillbehör till dessa vid uppvisande av giltigt medlemsbevis hos auktoriserade Isuzu återförsäljare.     Klicka här för den senaste prislistan. OBS PDF-fil som öppnas i separat fönster. Prestanda, tillförlitlighet, komfort och driftsäkerhet. Det är de viktigaste begreppen som bestämde och

Läs Mer »

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om. Enkelt, tryggt och prisvärt!

💡 En stark röst som förbättrar villkoren för ditt företag. 💡 Gratis juridisk telefonrådgivning – Vi kopplar direkt. (3 x 30 min. per år) 💡 Medlemstidningen Bra Affärer, fyra gånger om året. Ger tips, råd och inspiration 💡 Tillgång till rätt försäkringsskydd – enkelt och prisvärt! 💡 Ett stort paket av medlemsförmåner 💡 Blanketter för nedladdning, Manual för bluffakturor, FAQ mm. 💡 Veckans varningslista 💡 Möjlighet att ansluta dig till en unikt nätverk & Facebookgrupp 💡 UTÖKADE MEDLEMSFÖRMÅNER:  ➡ Coachning och affärsutveckling för dig som medlem. ➡ Bygg Business – Boken som guidar dig och ditt företag till varaktig framgång ➡ Hitta din småföretagare – En unik listningstjänst för ditt företag där du kan skapa affärsmöjligheter.

Stå starkare
tillsammans

Småföretagarnas Riksförbund står på småföretagarnas sida när ingen annan gör det. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund stöttar du arbetet tillsammans med andra i liknande situation som dig själv, för att underlätta företagandet i Sverige.

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top

HÄR HITTAR DU ALL INFORMATION OM DELTAGANDET TILL FÖRBUNDSSTÄMMAN 2021

– Du som är anmäld till stämman behöver ta del av denna information –