Småföretagarnas Riksförbund

”Affärsnätverka med Småföretagarna”

Exponera dig i ett unikt nätverk

Facebookgruppen ”Affärsnätverka med småföretagarna” kommer den 1 oktober i år att övergå till att bli en stängd grupp för Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar.

Syftet är att förbundets medlemmar ska kunna kommunicera, marknadsföra sig och nätverka med-och-mot-andra medlemmar och på så sätt även dra nytta av varandras styrkor. Inlägget kan vara privat, eller ett affärsmässigt erbjudande eller en presentation om vad företaget kan erbjuda andra medlemmar i nätverket.

Ambitionen är att gruppen ska växa till 32.000 medlemmar, till lika många företag som förbundet representerar. En personlig inbjudan till ”Affärsnätverka med Småföretagarna” kommer att gå ut till samtliga medlemmar inom de närmaste 30 dagar via e-post.

Du företagare som redan idag arbetar digitalt kommer att älska detta nya sätt kommunicera och den nytta ditt företag får av nätverket. Utöver att marknadsföra din produkt/din tjänst kan du t.ex. posta snabba lokala förfrågningar om offert, söka hantverkare, personal eller knyta kontakt med en likasinnad entreprenör som du kanske inte visste var med i Småföretagarnas Riksförbund.

Småföretagarnas kansli kommer att sköta den löpande administrationen.

  1. Ansök om att gå med i gruppen ”Affärsnätverka med Småföretagarna”
  2. Gör ett snyggt och prydligt inlägg i gruppen med bild/video eller text. Det viktiga är att du avslutar ditt inlägg med [org.nr] för att kansliet ska kunna prioritera rätt.
  3. Gör en delning från din hemsida på t.ex. en företagspresentation, ett erbjudande eller ett blogginlägg. Se dock till att din delning är optimerad så att du får med en snygg delning.

Alla inlägg och delningar i gruppen kommer att modereras i tur-och-ordning och reglerna kommer att vara tydliga för alla i gruppen.

Externa parter kan enbart komma in med förfrågan via e-post: info@smaforetagarna.se, där kansliet kommer att kontakta dessa i efterhand som prioritering nummer två. 

Stå starkare tillsammans

Bli medlem