Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Exponera dig i ett unikt nätverk

Facebookgruppen ”Affärsnätverka med småföretagarna” är en stängd grupp för medlemmar och andra som vill nätverka i syfte att utveckla sitt företagande. Ambitionen är att gruppen ska växa till fler än 30.000 medlemmar, till lika många företag som förbundet representerar. 

Vi vet vilka utmaningar man kan ställas inför som småföretagare, men bara för att du är egen företagare behöver du inte vara ensam. I denna grupp vill vi erbjuda en mötesplats för företagare – av företagare. Vi vill att du ska känna dig hemma och kunna ställa alla de frågor du har som rör ditt företagande. Vill du ha rekommendationer, nya samarbetspartners, tips eller annat så är det fritt fram att räcka ut en hand.

Du företagare som redan idag arbetar digitalt kommer att älska detta nya sätt att kommunicera och den nytta ditt företag får av nätverket. Utöver att marknadsföra din produkt/tjänst kan du t.ex. posta snabba lokala förfrågningar om offert, söka hantverkare, personal eller knyta kontakt med en likasinnad entreprenör som du kanske inte visste var med i Småföretagarnas Riksförbund.

  1. Ansök om att gå med i gruppen ”Affärsnätverka med Småföretagarna”
  2. Gör ett relevant inlägg i gruppen med bild/video eller text. 
  3. Nätverka, Ställ frågor, Diskutera, Knyt kontakter, Ha kul och Ta hand om varandra. Tillsammans arbetar vi för en tryggare, enklare och mer lönsam vardag för landets småföretagare!

Alla inlägg och delningar i gruppen kommer att modereras i tur och ordning och reglerna är tydliga för alla i gruppen.

Mest eftertraktade förmåner:

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen