Jaguar Land Rover

 10 % rabatt vid köp av ny Jaguar eller Land Rover

Medlemserbjudande gäller vid köp av bil inklusive fabriksmonterad tillvalsutrustning hos auktoriserad Jaguar Land Rover återförsäljare i Sverige.
Rabatten beräknas på pris inklusive moms enligt gällande konsumentprislista. Giltigt medlemskap ska styrkas i samband med köp. Jaguar Land Rover växer stadigt och under 2017 såldes över 620 000 bilar globalt. BC Sweden AB är svensk generalagent för båda märkena sedan 1 september 2009 och återförsäljare finns på 8 orter.

 

JAGUAR FLEET & BUSINESS

Effektivitet och hög prestanda levereras med stil och individualitet. En bil från Jaguar innebär en unik möjlighet att uttrycka ditt företags karaktär. För den som söker en tjänstebil som inspirerar och motiverar men ändå håller sig inom budgeten, är Jaguar det perfekta valet. Med ett stort antal tillval skräddarsyr vi tillsammans en bil som passar era behov som företag och inte minst förare.

 

LAND ROVER FLEET & BUSINESS

Land Rover speglar det förnämsta inom brittisk design och ingenjörskonst. Våra bilar är distinkta, kompetenta och mångsidiga. Samtliga modeller har bränslesnåla motorer och lägre CO2-utsläpp. Dessutom har de en mycket konkurrenskraftig total ägandekostnad.

 

Stå starkare tillsammans

Bli medlem