Mercedes-Benz

Vi är ett av världens mest kända bilmärken. Vår stjärna känner de flesta igen och har en uppfattning om, oavsett om de kör våra bilar eller inte. En del uppfattningar stämmer väl, andra behöver uppdateras. Sedan några år har vi tagit ett rejält grepp om vår produkt-portfölj, något som har tagits emot väl. Djärvare design och nya bilar gör att fler förare i Sverige har fått upp ögonen för vårt varumärke. En sak har dock inte förändrats. Vår passion för att åstadkomma den perfekta bilen.

 

 

 

 

Bland våra tjänstebilar hittar du några av våra mest populära modeller som vi har fyllt med extra innehåll – alla utrustade med ett riktigt attraktivt pris.

Intresserad av att läsa mer om vilka fördelar som finns med Mercedes personalbil, leasingbil eller bilförsäkring? Läs då gärna under dessa länkar:

Mercedes-Benz – Försäkring

Läs mer om FleetLeasing

Du som medlem i Småföretagarnas riksförbund har vi därför sammansatt ett förmånspaket med extra bra villkor och rabatter. Allt du behöver göra är att visa ditt medlemsbevis hos närmste Mercedes-Benz återförsäljare. Så om det någon gång har varit aktuellt att välja en Mercedes-Benz som tjänstebil så är det nu. Välkommen till vår värld. Låt passionen driva dig.

 

Stå starkare tillsammans

Bli medlem