Ditt DIGITALA medlemskort
SOM APPLIKATION

Småföretagarnas Riksförbund byter plastkort mot app – Få ditt medlemskort och mycket mer direkt i mobilen!

Småföretagarnas Riksförbund lanserar nu en app för dig som är medlem. I appen ser du alla våra nyheter, medlemsförmåner och erbjudanden. Du har dessutom alltid direkt tillgång till ditt medlemsnummer och kontaktuppgifter till vårt kansli. Appen finns att ladda ner till både iOS och Android.

Vårt mål är att skapa en enklare, lönsammare och tryggare vardag för dig som småföretagare. Med hjälp av vår app håller du dig ständigt uppdaterad om politiska beslut, vårt arbete och hur du kan spara in pengar genom att ta del av de kampanjer våra partners erbjuder.

App
App

"

Vart du än är följer ditt

medlemskort digitalt

med dig i mobilen

Nedan följer länkar till  App Store för iOS och Google Play för Android som du kan enkelt ladda ner appen till din mobil.

Applikationen kommer att kräva verifikation vid inloggning med säkra BankID (läs mer om BankID) för att säkerhetsställa att du är medlem.

KONTAKTA OSS OM DU HAR FRÅGOR

Jag vill bli kontaktad för att veta mer om medlemskap i Småföretagarnas Riksförbund

* våra eminenta arbetssbiin i kundtjänst och support kommer att kontakta dig via telefon eller e-post för att berätta mera.

I medvind
som motvind

Småföretagarnas Riksförbund står på småföretagarnas sida när ingen annan gör det. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund stöttar du arbetet tillsammans med andra i liknande situation som dig själv, för att underlätta företagandet i Sverige.

Ett medlemskap som lönar sig, flera gånger om. Enkelt, tryggt och prisvärt!

💡 En stark röst som förbättrar villkoren för ditt företag. 💡 Gratis juridisk telefonrådgivning – Vi kopplar direkt. (3 x 30 min. per år) 💡 Medlemstidningen Bra Affärer, fyra gånger om året. Ger tips, råd och inspiration 💡 Tillgång till rätt försäkringsskydd – enkelt och prisvärt! 💡 Ett stort paket av medlemsförmåner 💡 Blanketter för nedladdning, Manual för bluffakturor, FAQ mm. 💡 Veckans varningslista 💡 Möjlighet att ansluta dig till en unikt nätverk & Facebookgrupp 💡 UTÖKADE MEDLEMSFÖRMÅNER:  ➡ Coachning och affärsutveckling för dig som medlem. ➡ Bygg Business – Boken som guidar dig och ditt företag till varaktig framgång ➡ Hitta din småföretagare – En unik listningstjänst för ditt företag där du kan skapa affärsmöjligheter.

VI Förstår
SMÅFÖRETAGARE

Det är nu mer viktigt än någonsin att ansluta sig till en organisation som förstår småföretagare. Hos oss får du den hjälp och information du behöver för att kunna driva ditt företag på ett enkelt, tryggt och lönsamt sätt.

App
App
App
App

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top